Piula per les llengües!
#piulapelmario, #piulapelpumplaf

Pregunta:

Si fossis en Mario, què faries per aconseguir que et parlessin en català?

Subtitulat en:
Català Español English Occitan Euskara Galego Français Deutsch Italiano ελληνικά 中文 Tamazight Esperanto

Concursa

Pregunta:

Quina és la primera expressió que ensenyaries a un estudiant que ha de viatjar al teu lloc d’origen?

Subtitulat en:
Català Español English Occitan Euskara Galego Français Deutsch Italiano ελληνικά 中文 Tamazight Esperanto

Concursa


Presentació

Segurament coneixes, poc o molt, un gran nombre de llengües. D’algunes potser només en saps unes paraules, en d’altres t’hi pots expressar amb molta fluïdesa. Per això, et proposem que juguis amb nosaltres i ens expliquis com practiques la diversitat lingüística quan en tens ocasió.

Com participar-hi

Envia’ns la resposta a través del Twitter (ha de portar el hashtag pertinent) o del formulari, fins al 20 de novembre de 2011. El text no pot sobrepassar els 120 caràcters.

Només s’hi pot participar una vegada per persona i vídeo. Pot optar al premi qualsevol membre de la comunitat universitària de la Xarxa Vives d'Universitats: estudiantat, PAS i professorat.

Formulari de contacte

  • Si fossis en Mario, què faries per aconseguir que et parlessin en català?

    Quina és la primera expressió que ensenyaries a un estudiant que ha de viatjar al teu lloc d’origen?

 

Premi

El premi consisteix en un cap de setmana per a dues persones en un alberg de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya, en règim de pensió completa, per al guanyador de cada un dels dos vídeos.El jurat està format per dos representats dels serveis lingüístics universitaris, un representant del GELA i un representant dels realitzadors de les animacions, que valoraran en les respostes l’originalitat i la sensibilitat per la diversitat lingüística.
El nom dels guanyadors es donarà a conèixer a través d’Intercat, el 14 de desembre de 2011.


Obsequi de:

Observacions

Els serveis lingüístics universitaris poden resoldre qualsevol dubte que aparegui en la interpretació de les bases de la manera que considerin més adequada i poden demanar l’acreditació de membre de la comunitat universitària en qualsevol moment del concurs. La participació en el concurs implica l’acceptació plena de les bases.

Les dades facilitades pels participants en el concurs només s'utilitzaran amb la finalitat de contactar-hi, en cas de ser premiats.

Serveis lingüístics universitaris
Amb la col·laboració de