Tens algun dubte o suggeriment?

Ens vols explicar la teva experiència?

Sabies que...

Aproximadament el 60 % de les classes de les universitats catalanes és en català. La llengua en què s'imparteix cada assignatura és una informació pública que apareix en les guies docents.

Testimonis

"Perquè Catalunya dóna la benvinguda a les persones de l'estranger. És una manera de donar-li'n les gràcies. També perquè és una llengua fonèticament molt divertida".

Intercanvi lingüístic

On és Catalunya?

Catalunya, situada al nord-est de la península Ibèrica, té una superfície aproximada de 32.000 km2 i una població de més de 7.000.000 d'habitants. Forma una comunitat autònoma dins d'Espanya, amb una institució de govern pròpia, la Generalitat de Catalunya.

L'oferta universitària de Catalunya és un reflex de la seva societat: multidisciplinària, multidimensional, multilingüe, on comparteixen experiències ciutadans d'arreu del món. Una convivència cívica de diferents cultures, però amb una forta tradició de la cultura catalana que admira la diversitat.

En aquest mapa hi trobaràs la localització exacta de tots els Serveis Lingüístics de les universitats catalanes. Apropa't al de la teva universitat i gaudeix de totes les facilitats, productes i serveis pensats per a tu.


Mostra un mapa més gran