Tens algun dubte o suggeriment?

Ens vols explicar la teva experiència?

Sabies que...

El català és la llengua d'ús normal en l'activitat docent i administrativa a les universitats catalanes.

Testimonis

"Em vaig matricular al curs de català perquè volia aprendre la llengua de Catalunya. D'altra banda, això em permetrà fer un curs de català quan tornaré a Anglaterra, en el meu darrer any de carrera, i volia saber-ne una mica abans de començar-lo".

Intercanvi lingüístic

On és Catalunya?

Catalunya, situada al nord-est de la península Ibèrica, té una superfície aproximada de 32.000 km2 i una població de més de 7.000.000 d'habitants. Forma una comunitat autònoma dins d'Espanya, amb una institució de govern pròpia, la Generalitat de Catalunya.

L'oferta universitària de Catalunya és un reflex de la seva societat: multidisciplinària, multidimensional, multilingüe, on comparteixen experiències ciutadans d'arreu del món. Una convivència cívica de diferents cultures, però amb una forta tradició de la cultura catalana que admira la diversitat.

En aquest mapa hi trobaràs la localització exacta de tots els Serveis Lingüístics de les universitats catalanes. Apropa't al de la teva universitat i gaudeix de totes les facilitats, productes i serveis pensats per a tu.


Mostra un mapa més gran