Intercanvi lingüístic

Vols fer intercanvi de conversa català - una altra llengua amb alumnes internacionals de la teva universitat? T'expliquem com fer-ho!


Mostra un mapa més gran
 • Universitat de Barcelona (UB)

  Els Serveis Lingüístics organitzem activitats culturals per a les persones que participeu als intercanvis de conversa, tot aprenent llengües mentre fem visites culturals, excursions, jocs, trobades, etc.

  Per participar en aquestes activitats de manera gratuïta, cal que t’apuntis a la Borsa d’intercanvi lingüístic.

  Demana més informació sobre el Grup de conversa en català a: acollida.sl@ub.edu.

 • Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

  Vols participar en una activitat d'intercanvi lingüístic i cultural a la teva universitat tot coneixent estudiants de la UAB? Programa Tàndem

  Vols donar suport a un estudiant de mobilitat en la seva integració lingüística i cultural? Vols rebre l'ajuda d'un estudiant local per practicar la llengua catalana i conèixer aspectes de la cultura catalana? Experimenta l'acollida!

  Intercanvis amb Study Abroad.

 • Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

  Apunta’t a un intercanvi lingüístic i practica llengües amb persones natives. Si hi participes, no només podràs millorar el coneixement d’anglès i altres idiomes, sinó també conèixer gent i cultures d’altres llocs i passar-ho bé. Comprova-ho! És gratuït i està obert a tothom.

  Time to talk

 • Universitat Pompeu Fabra (UPF)

  El programa de  parelles lingüístiques del Voluntariat Lingüístic de la UPF afavoreix l'intercanvi lingüístic, cultural i personal  entre els estudiants internacionals que fan una estada a la UPF i els estudiants catalans, amb el doble objectiu de facilitar la integració lingüística i cultural dels estudiants internacionals i d'esperonar l'aprenentatge de llengües i la internacionalització entre els estudiants catalans. El programa també inclou el suport als estudiants de llengua espanyola o d'altres llengües sense demanda que volen aprendre català, als quals se'ls assignen voluntaris lingüístics que els ajuden a assolir aquest objectiu sense intercanvi lingüístic pròpiament dit.

  Consulta'n tota la informació a la pàgina web del programa!

 • Universitat de Girona (UdG)

  Tàndems lingüístics: podràs conversar en la llengua estrangera que saps o estudies amb un estudiant participant en programes de mobilitat. Això et permetrà consolidar la llengua oral i aprendre en un entorn situat fora de l'aula. Puja al Tàndem lingüístic i fes córrer la llengua!

  Tàndem virtu@l: pensat per a les persones que es volen posar en contacte amb un estudiant de català d’arreu del món a través de l’Skype, missatges electrònics, xat, messenger…

 • Universitat de Lleida (UdL)

  Vols parlar una altra llengua i no saps amb qui? Vols participar en activitats en terceres llengües? (visites guiades, trobades, clubs de lectura...).

  Apunta’t a la Borsa d’Intercanvi Lingüístic de la UdL.

 • Universitat Rovira i Virgili (URV)

  Voleu trobar algú per fer un intercanvi lingüístic?

  Només cal que entreu a la nostra pàgina d'Intercanvis Lingüístics URV al Facebook i afegiu una entrada al mur! Cal que hi especifiqueu el vostre nom, quines llengües oferiu i quines us interessaria practicar. A partir d'aquí, si veieu un oferiment que us interessa per fer l'intercanvi, us haureu de posar en contacte a través de la missatgeria integrada en els vostres perfils de Facebook, per tal de concretar data i lloc de trobada.

  Més informació

 • Universitat Internacional de Catalunya (UIC)

  Un tàndem lingüístic és una manera informal i gratuïta d'aprendre llengües: es tracta d'intercanvis entre estudiants locals i estudiants estrangers, que es posen d'acord en funció de la llengua que volen aprendre/ensenyar i, mitjançant sessions de conversa, milloren les seves habilitats lingüístiques en els idiomes escollits. Participa-hi!