Tens algun dubte o suggeriment?

Ens vols explicar la teva experiència?

Sabies que...

Dels 13,5 milions de persones que viuen en l'àmbit lingüístic català, més de 9 milions parlen aquesta llengua i 11 l'entenen.

Testimonis

"M'agrada moltíssim aprendre català per poder integrar-me a la societat de Catalunya, i a més em facilita poder parlar amb els meus veïns i amics. Faig un màster en Telecomunicació i m'agradaria molt defensar el projecte final en català, no solament perquè és un repte per a mi, sinó perquè m'agrada molt aquest idioma i relacionar-me amb els catalans en la seva llengua".

Intercanvi lingüístic

Guies de conversa

Ets nouvingut a Catalunya? O ets català i marxes a una universitat estrangera?

Siguis d'on siguis i vagis on vagis, volem que gaudeixis d'aquesta experiència i que aprofitis cada instant de la teva estada. Per això, posem al teu abast la Guia de conversa universitària, una eina excel·lent que et donarà seguretat en les diverses situacions de comunicació en què et vagis trobant.

A les Guies de conversa hi podràs trobar des de les expressions d'ús més freqüent, fins als recursos lingüístics més pràctics a l'hora de trobar allotjament o de sol·licitar qualsevol tràmit en els serveis públics i comercials.

URL:
http://www.intercat.cat/guia

Nivell:

Inicial

Objectius:

Ajudar en els primers contactes i facilitar les relacions personals.

Destinataris:

Adreçat especialment a estudiants estrangers.

Competències:

Comprensió de la llengua.

Modalitat:

En línia o en suport paper

Les guies de conversa són bilingües i estan adaptades a l'entorn universitari.

Si emprens els teus estudis en un altre indret de l'Estat espanyol, també trobaràs una guia multilingüe amb totes les llengües oficials: català - castellano - aranés - euskara - galego.

Tria la teva versió:

Totes les guies inclouen un diccionari bàsic que, de ben segur, et serà d'utilitat.

Que gaudeixis de l'experiència!

El material és de consulta i, a més de la versió electrònica amb so, també el podeu trobar en edició impresa.

Elaborades pels Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona, amb el suport de la Secretaria d'Universitats i Recerca del Departament d'Economia i Coneixement.
Mou-te en 11 idiomes