Tens algun dubte o suggeriment?

Ens vols explicar la teva experiència?

Contacta amb nosaltres

Sabies que...

Els mitjans de comunicació de masses de l'àrea de parla catalana utilitzen habitualment la llengua catalana.

Testimonis

"Em vaig matricular al curs de català perquè crec que és important conèixer la llengua i la cultura del lloc on un s'està. Només així no ens hi sentim turistes".

Intercanvi lingüístic

Catalunya i el món

Vols descobrir i contrastar aspectes culturals de Catalunya amb els d'altres països d'Europa?

Si ets d'algun dels països citats en aquest test i vols aportar nova informació o puntualitzar la que hi ha...
Si ets d'un país europeu que no surt en aquest test i t'agradaria que hi fos, escriu-nos a: assessoria.intercat@gencat.cat!

També pots descarregar el test en format PDF.

© Berta Gaya Roqueta

Si ets un estudiant de mobilitat aquesta app és per a tu

Les universitats proposen

Els estudiants internacionals de la UB es mouen

Excursió a Collserola

Propera activitat: Barcelona 18/4/2015

Acompanya'ls!

Tens una parella lingüística? Vols sortir amb ella i altres estudiants de la UPF?

Visita al Tibidabo i a la torre de Collserola

Propera activitat: Barcelona 18/4/2015

Apunta't a les visites guiades!

Els estudiants internacionals de la UAB es mouen

Visita a Montserrat

Propera activitat: Montserrat 18/4/2015

Acompanya'ls!

Els estudiants internacionals de la UAB sortim!

Els dimecres del Tàndem: Parlem en grup

Propera activitat: Els dimecres del Tàndem: Parlem en grup. Tandem's wednesdays: Speak in group (per a estudiants del Programa Tàndem, del Programa Mèntor, estudiants de cursos del Servei de Llengües o persones interessades a practicar llengües) On? Sala d'Actes de l'Edifici Àgora Quan? 22/4/2015, 15h.

Véns amb nosaltres?

Tens una parella lingüística? Vols sortir amb ella i altres estudiants de la UPF?

Visita al barri del Raval

Propera activitat: Barcelona 25/4/2015

Apunta't a les visites guiades!

Saps què és...

Calçotada

Calçotada

Menjada de calçots cuits al caliu, sucats en una salsa preparada a base d’avellanes, ametlles, alls escalivats, pa torrat, oli i pebre vermell, fonamentalment.

Glossari